Het klusteam:
 
Het VWP klusteam is één van de gezelligste en handigste teams van de groep. Of er nou een muurtje geschilderd moet worden, een lamp opgehangen of een nieuwe inrichting van de zeecontainer geklust moet worden. Dit team maakt het!
 
Leuk! wat voor klussen doen jullie?
de klussen zijn zeer uiteenlopend. Afgelopen jaren is bijvoorbeeld de leiders ruimte geschilderd, de bestrating aan de achterkant van het clubhuis vervangen en is de buitenzijde van het gebouw schoongemaakt.
Daarnaast zijn er ook speciale projecten zoals het plaatsen van een nieuwe keuken, het creëren en onderhouden van de overtuin en het plaatsen en inrichten van de zeecontainer.
 
Interessant.. mijn handen beginnen al te jeuken!
Uiteraard zijn wij altijd opzoek naar handige klussers die ons willen helpen. mocht je interesse hebben spreek dan één van de leiders aan of stuur een e-mailtje naar
 
 
Het tuinteam:
 
Een ander vast team binnen de VWP is het tuinteam, zij zijn minstens zo gezellig als het klusteam, en misschien nog wel gezelliger. Het tuinteam bestaat uit mensen met groene vingers en een passie voor natuur en alles dat groeit en bloeit. Voor het vele tuinwerk heeft de groep in 2013 de Gulden Klinker ontvangen. 
 
Leuk! wat voor klussen doen jullie?
De hoofdtaak van het tuinteam is het onderhoud van de overtuin. Ook zorgen ze voor het onderhoud van al het groen om het clubhuis. Er wordt vooral veel gras gemaaid op ons groene John Deer monster. Maar ook wordt er bijvoorbeeld getuinierd in onze eigen Overtuin en er wordt gezorgd dat het vliegveld achter het clubhuis altijd klaar is om model te vliegen. 
 
Interessant.. mijn handen beginnen al te jeuken!
Wij zijn nog opzoek naar tuinier fanaten, en mensen die het leuk vinden om met grasmaaiers, bosmaaiers, bladblazers en kettingzagen in de weer te zijn, maar ook het handwerk van onkruidtrekken, composthoop omspitten en planten water wegen. Ben je geïnteresseerd? stuur dan even een mailtje naar