Wie zijn de Welpen?

De welpen zijn een groep jongens en meisjes van 7 tot 11 jaar die samen avonturen beleven, spelletjes spelen en uitdagingen aangaan. Het welpen spel speelt zich af in de welpen jungle waar veel bekende figuren zoals Mowgli, Baloe en Bagheera in voorkomen.

Wat doen de Welpen?

De welpen worden iedere week op een speelse manier uitgedaagd allerlei vaardigheden te leren. Naast scoutingtechnieken, zoals simpele knopen en spoorzoeken leren welpen ook over de natuur en hoe ze samen met andere welpen de omgeving ontdekken. Expressie en knutselen komen ook uitgebreid aan bod.

Wanneer is de bijeenkomst?

De bijeenkomst van de Marala welpen is op zaterdagochtend van 10:00 uur tot 12:30 uur. We hebben trouwens ook een middaggroep, de Baloe welpen, deze groep draait van 13:00 uur tot 15:30 uur. Gebruikelijk zijn de bijeenkomsten in en rond het clubhuis maar een paar keer per jaar gaan de welpen ook op weekendkamp. Naast de bijeenkomsten gaan de welpen ook ieder jaar op zomerkamp. Dit vinden de welpen het hoogtepunt van het seizoen en zit bomvol met leuke activiteiten.

Wie is de leiding?

Leiding bij de Marala welpen zijn: Romy, Alianne, Kevin, Isabel en Maikel.

Meer weten?

Klik voor het programma op agenda hierboven. Wil je meer weten of een keertje komen kijken? Neem dan even contact op met een van de leiding of stuur mailtje naar: